Genvex​ anlæg sikrer dig høj kvalitet i indeklimaet

Blom Ventilation og Energi ApS har løst hundredvis af opgaver for kunder i Grindsted, Varde, Esbjerg og andre jyske byer, der omhandler ventilation, varmepumper, Genvex anlæg og lignende.

Når vi løser disse opgaver, stræber vi altid efter at gøre det på yderst professionel og effektiv vis, og derfor har vi også behov for de bedste og mest kompetente leverandører og samarbejdspartnere, for at vi kan levere varen i sidste ende. Derfor anvender vi i høj grad produkter fra danske Genvex, der ligesom os, har årtiers erfaring med indeklima, ventilation og lignende.

Genvex stiller samme høje krav til eget arbejde og professionalisme som os, hvilket vi i høj grad kan forene med vores værdier, hvorfor vi også er stolte af at være forhandler af produkter fra danske Genvex som f.eks. Genvex anlæg. Vi tilbyder både montering og installation af Genvex anlæg.

Vores værdier valgte Genvex

For os er vores kunders oplevelse af os som virksomhed alfa og omega. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at vi efterlader et godt og grundigt stykke arbejde, når vi er færdige.

​Men godt håndværk gør det ikke alene, hvorfor vi også har brug for gode systemer og remedier udefra.

​Markedet er stort og omfangsrigt for varmepumper, ventilationssystemer, Genvex anlæg og så videre. Derfor måtte vi gennemsøge markedet grundigt for at finde den helt rigtige samarbejdspartner.

​Derudfra valgte vi altså Genvex, da vi her mener, vi har den bedste samarbejdspartner for at levere et optimalt stykke arbejde.

Få et uforpligtende tilbud på Genvex anlæg

​​Har du lyst til at høre mere om vores arbejde, har du spørgsmål så som ”Hvad koster et Genvex anlæg?” eller ønsker du et uforpligtende tilbud, må du hellere end gerne give os et kald på telefon 40 40 90 98 ​eller skriv til info@blomventilation.dk for spørgsmål eller priser.