Indeklima

Indeklima​ er vigtigt for dig og dit helbred

​De fleste tager måske deres indeklima for givet til daglig, men det er i allerhøjeste grad værd at bekymre sig om.

​I den alleryderste konsekvens kan et utilstrækkeligt indeklima nemlig betyde sygdom, koncentrationsbesvær, skade på huset og andre negative effekter.

​Indeklima er en samlet betegnelse for en række forskellige miljømæssige fænomener, hvor vi typisk beskæftiger os med hvor ren luften er, hvad temperaturen er, og hvor fugtig luften er.

Disse tre faktorer, luftens renhed, temperatur og luftfugtighed, er alle faktorer, vi kan forbedre og gøre noget aktivt ved hos Blom Ventilation og Energi ApS, ligesom vores ventilationsfirma har hjulpet en række kunder med i Esbjerg, Varde, Aarhus og det øvrige Midt- og Vestjylland.​

Vi kan forbedre dit indeklima

Hvis du har problemer med dit indeklima derhjemme eller på arbejdspladsen, vil vi hellere end gerne hjælpe til. Vi kortlægger først problemet, hvorefter vi kigger på, hvordan vi får udbedret det utilstrækkelige.

​Dette kan eksempelvis gøres med temperaturregulering, øget luftcirkulation eller lignende, hvilket man kan hjælpe på vej via en varmepumpe, ventilation eller andre remedier.

Få mere at vide om forbedring af dit indendørs klima

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at forbedre dit indeklima, er du altid velkommen til at fange os på telefon 40 40 90 98 eller e-mail info@blomventilation.dk hvor vi sidder parate til at hjælpe dig.