Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpe​ til konkurrencedygtig pris

Hos vores ventilationsfirma kan vi hjælpe dig, hvis du overvejer at få installeret en, som eksempelvis en luft til luft varmepumpe, hvilket vi gør i Esbjerg, Varde, Grindsted og den øvrige region.

Varmepumper er typisk billige i drift, og hvis du derfor har el-varme den dag i dag, er der oftest mange penge at spare på el-regningen, hvor man oftest kan spare halvdelen af beløbet eller endda mere.

Effekten heraf er naturligvis også, at en sådan løsning er mere miljørigtig og bæredygtig, da ens CO2-aftryk reduceres kraftigt med en varmepumpe og en luft til luft varmepumpe.

Vi leverer varmepumper og luft til luft varmepumper til yderst konkurrencedygtige priser, og beløbet tjener sig gerne ind via el-regningen i løbet af en årrække.

​Få et bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe har den fordel, at den hurtigt, effektivt og billigt kan opvarme dit hus, når der er behov for det på køligere dage

Det helt smarte er dog, at den har en dobbeltfunktion i og med, at denne også kan fungere som aircondition på de varmere dage, hvor du har behov for at sænke den indendørs temperatur en smule.​

Sidst, men bestemt ikke mindst, sikrer en luft til luft varmepumpe, at der kommer en god cirkulation af både varmen og luften i huset, hvilket er med til at forebygge fugt og dårligt indeklima i al almindelighed.

​Vælg os til din næste løsning

Vi leverer altid kvalitetsarbejde, hvad end vi arbejder med varmepumper eller noget andet. Vi har mere end 15 års erfaring inden for vores felt, og vi stræber altid efter at levere til tiden på de aftalte præmisser.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi arbejder, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris på montering af en varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os på 40 40 90 98 eller kontakt os på e-mai info@blomventilation.dk ​ for et gratis tilbud!